Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ragadozók - A faj

Nem sokat tudni a Ragadozók származásáról, de az biztos hogy a technológiájuk jóval fejlettebb mint az emberiségé. Ha az eredetükről nem is, viszont a szokásaikról sokat tudni. A piramis hieroglifái szerint: 

 

Évezredekkel ezelőtt a Radadozók találtak egy elmaradott bolygót amit emberek népesítettek be. Az ős klán megtanította az embereket építkezni, s így azok istenként szerették őket. Civilizációk női, és férfiai önként életüket adták hogy a Ragadozók beavatásához szükséges "Nemes Prédáknak" életet adjanak. Ha a Ragadozó győzött elfoglalhatta méltó helyét a klánban, viszont ha a vadászok elbuktak nem hagytak nyomot maguk után. Egész birodalmak pusztultak el így. A vadászok azóta is minden 100 évben ellátogatnak a földre elvégezni a beavatást. a legutolsó beavatás 2004-ben volt, amikor minden beavatatlan hősiesen harcolt, de végül mind elbuktak. Életüket adták hogy a legfőbb préda ne érhesse el a föld felszínét.. Azelőtt pedig 1904-ben, amit valószínüleg siker koronázott.

 

De hogy nehogy csak történeteket mutassak hanem valami mást is:

FIZIKAI FELÉPÍTÉSÜK

 

A ragadozók nagyon erősek az emberhez képest. Több mint 2 méter magasra nőnek meg. Bőrük höllőszerűen pikkelyes. Fejüket hosszú hajnak kinéző csápok díszítik. látásuk az emberéhez képest nagyon rossz. Piros színben látják a világot, ezért kell nekik a sisak, na meg persze védelem és célzóberendezés is egyszerre. Apró szemük mélyen a szemgödörben ül. Orruk mint ha nem is lenne. Szája kicsi, de csontos csápjait ilyesztően szét tudja tárni. Értelmes lények de emberileg csak mint a papagájok tudnak beszélni, ismétléssel.

A képből látszik hogy egy kifejlett ragadozó mekkora egy felnőtt emberhez képest.